PUUTARHAPALVELUT

Teen hedelmäpuiden ja erilaisten pensaiden leikkauksia, istutustöitä, kukkapenkkien perustamisia, suunnittelu- ja neuvontakäyntejä. Tarvittaessa voin myös käydä hoitamassa pihaa loma-aikoina.

Jos tarvitset apua puutarhasi kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Puutarhatyöt 45,00/tunti (leikkaukset,istutukset yms)

Puutarhan ylläpitotyöt 40,00/tunti (kastelu, kitkeminen)

(Kotitalousvähennyskelpoista)

Puutarhurin konsultointikäynti 2 tuntia 150,00                         (asiakas itse kirjaa asiat)

Jälkikäteen toimitettavat ohjeet yms. alk 150,00

Konsultointia myös puhelimitse.

Kilometrikorvaus 0,60 snt/km tai sopimuksen mukaan.

Kotipaikka on Selänpää, Kouvola.

SOINTUKYLPY / GONG-rentoutus

Äänivärähtely on tehokas rentouttaja. Se tasapainottaa mm parasympaattista hermostoa. Sen lisäksi, että ääni tulee korvien kautta, ääni myös värähtelee ilmaa pitkin ja törmää kehoon. Kehossa värähtely jatkuu mm kehon nesteiden kuljettamana. Varsinaista mikrohierontaa siis! Äänet myös saattavat tuoda erilaisia mielikuvia ja muistoja tietoisuuteen käsiteltäväksi. Tai tainnuttaa uneen samointein.

Käytän sointukylvyissä mm metalliseosmaljoja, kristallimaljoja, tuulikelloja ja isohkoa gongia.

Sointukylvyt voi räätälöidä millaiselle ryhmälle tahansa, lapsille ja/tai aikuisille. Hyvä äänirentoutus on esim. 60 min rentoutus ,sisältäen alkurentoutuksen, sointukylvyn ja herättelyn.  Tilausryhmien hinta sovitaan tilaisuuden mukaan. Kuitenkin alkaen 60,00/tunti (2 hlö) + mahdollinen tilavuokra ja matkakulut.

HUOM!

KOTI-sivulla parhaillaan käynnissä olevat, kaikille avoimet rentoutusajankohdat ja paikat.


 UUTENA PALVELUNA nyt myös kodinhoidolliset auttamiset!

Tarvitsetko apua siivoamisessa, kaupassa käynnissä, ulkoilussa tai lemmikkien hoitamisessa? Haluatko että luen sinulle/teille ääneen lehtiä tai kirjaa? Onko avun tarve kertaluontoista tai ehkä säännöllistä?

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle/teille sopivin ratkaisu.

Siivoustyöt, ikkunoiden pesu      40,00 tunti

Kaupassakäynti, eläinten ulkoilutus, lukeminen yms hinta sovitaan erikseen, kuitenkin alkaen 20,00/t

Matkakulut 0,60 / km tai sopimuksen mukaan.KUNDALIINIJOOGA

Kundaliinijooga eroaa muista joogamuodoista monipuolisuudellaan ja intensiivisyydellään. Parhaimmillaan se lisää kärsivällisyyttä ja keskittymiskykyä, vahvistaa ja notkeuttaa kehoa, tuo oivalluksia ja hyvää, rauhallista, iloista mieltä!

Toisin kuin usein luullaan, aloittaaksesi joogan/joogataksesi, sinun ei tarvitse olla vahva ja notkea. Tule sellaisena kun olet! Voit joogata vaikka tuolilla istuen. Suurimmat haasteet koetaan yleensä mielessä... opi olemaan armollinen itsellesi.

Kundaliinijoogatunti kestää tyypillisesti 1,5 tuntia ja pitää sisällään alkuvirittäytymisen, lämmittelyn, harjoitussarjan, rentoutumisen ja meditaation. Asanoiden (asentojen ja liikkeiden) lisäksi käytetään sormien/käsien asentoja, katseen kohdistusta, kehon lukkoja ja mantroja (sanoja/äänteitä) mielessä tai ääneen.

Oma kokemukseni kundaliinijoogan aloittamisen jälkeen on ollut "ettei elämä ainakaan pahemmaksi kääntynyt!" Itse asiassa olo parani niin, että halusin opiskella opettajaksi ja välittää tätä mahtavaa metodia eteenpäin.

Tilausryhmien hinta sovitaan erikseen tilaisuuden mukaan, kuitenkin alkaen 100,00/1,5t (max 5 hlö) + mahdollinen tilavuokra ja matkakulut.

HUOM! KOTI-sivulla parhaillaan käynnissä olevat, kaikille avoimet joogatuntien ajankohdat ja paikat.


 

HOIDOT

Intialainen päähieronta

Sanon tätä Pieneksi Suureksi Hieronnaksi. Asiakas istuu tuolilla vaatteet yllään ja käsittelen hänen yläselkää, käsivarsia, hartioita, niskaa, kallonpohjaa, päätä, kasvoja ja korvia hellästi erilaisin tähän hierontaan suunnitelluin painnalluksin, pyörityksin ja vedoin. Verenkiero ja aineenvaihdunta yleensä vilkastuu. Lopputuloksena on parhaimmillaan rentoutunut ja levollinen olo.

Hoito kestää n 40 min ja maksaa 40,00

Hoito ei sovi henkilölle jolla on ihottumaa, tulehdusta,haavoja tms hierottavilla alueilla, verenkiertoon liittyviä häiriöitä tai sairauksia, epilepsia, syöpä, hyvin matala/korkea verenpaine, flunssa tai kuumetta.

Energiahoidot

Energiahoitoja ovat hoidot joissa ei hierota eikä välttämättä  edes kosketa hoidettavaa, mm Reiki. Kuitenkin nämä hoidot voimakkaalla läsnäolollaan auttavat asiakasta rentoutumaan ja jopa selkeyttämään ajatuksiaan.

Kysy lisää jos kiinnostuit!

Rentouttavat Reiki-hoidot alkaen 30,00